Skolkollen Förskola

Publicerad: torsdag 12 september 2019

Skolkollen Förskola

Medborgartjänsten för dig som förälder med barn i förskoleåldern är lanserad


I början av veckan lanserades Skolkollen Förskola - en webbaserad medborgartjänst för dig som förälder med barn i förskoleåldern. Tjänsten gör det enkelt för dig att få en överblick över samtliga förskolor inför förskolevalet för ditt eller dina barn.

Här, på Skolkollen.se, kommer all information och statistik som rör alla Sveriges förskolor samlas på ett och samma ställe för att underlätta för dig som står inför val av förskola till dina barn. Informationen som vi samlar in kommer från bl.a. Skolverket och SCB för att vi ska vara säkra på att den är pålitlig.

 

Med Skolkollen Förskola kan du som förälder enkelt se hur många barn som går på respektive förskola samt hur många avdelningar barnen är fördelade på. Statistik såsom andelen av personalen med examen samt personaltäthet presenteras dessutom och för de förskolor som är anslutna till Skolmaten visas veckans matsedel.

 

Skolkollen Förskola är även kopplat till det tidigare lanserade Skolkollen Lediga jobb, där lediga tjänster inom skola listas upp.

 


Har dur frågor är du välkommen att kontakta:
Henrik Löwenadler, VD HL Design, +46 470 723 354, henrik@hldesign.se eller
Pontus Albinzon, Business Development Manager, IST Home, + 46 703 73 71 83, pontus.albinzon@ist.com