DalsjöskolanKommunal Grundskola (4 - 9)

033-358710 Dalsjövägen 16 51634 Dalsjöfors (Borås kommun)
 Blogg

Det finns inga blogginlägg

 Matsedel

måndag 25 mars

Varmkorv med bröd, dressing och potatismos
Bulgurpytt med bönor och champinjoner

Hela veckan
 Skolpresentation

Det finns ingen skolbeskrivning

 Dalsjöskolan i siffror
539 elever på
skolan
12,8 elever per
lärare
74,8% lärare med
behörighet
76,0% har uppnått
kunskapskravet (åk 9)
Under 2017 gick det 539 elever på skolan jämfört med föregående år 2016 då antal elever uppgick till 501 st. Av de lärare som arbetade på skolan under 2017 var 74.8% behöriga. Motsvarande siffra under 2016 uppgick till 73.3% vilket innebär en ökning med 1.5 procentenheter. Antalet elever per lärare ökade från 12.3 (lärartäthet: 8.13 lärare per 100 elever) till 12.8 (lärartäthet: 7.81 lärare per 100 elever) under 2017. 76.3% av skolans sjätteklassare uppnådde kunskapskravet under 2017. 76.0% av skolans niondeklassare uppnådde kunskapskravet under 2017.

Den statistik som vi får från Skolverket är uppdelad i olika skolenheter. Vi har dock valt att slå samman och visa den samlade statistiken för respektive skola på ett och samma ställe då vi anser att det gör det mer lättöverskådligt för elever, föräldrar och lärare.

All statistik på Skolkollen hämtas från Skolverket och SCBSe mer statistik
 Skolfakta
Dalsjöskolan är en kommunal grundskola inom Borås kommun som erbjuder årskurserna 4 - 9. Skolan är belägen på Dalsjövägen 16 i Dalsjöfors. Visa alla grundskolor och gymnasieskolor i Borås kommun.
Hur funkar Skolkollen?

Välkommen till Skolkollen

Så tar du kontrollen över din skola

Ändra uppgifter om skolan

Lägg till kalenderevent

Logga in på skolkollen Premium

Intro skolkollen Premium

Byte av profilbild och bakgrundsbild

Bjud in en användare till din skolkollen-sida

Vad är Skolkollen?

Skolkollen är en medborgartjänst för snabb, samlad och garanterat aktuell information om din eller ditt barns skola. Här hittar du bland annat lovdagar, länkar till frånvarorapportering, matsedel och kontaktuppgifter till skolans personal. All information du behöver på ett ställe, lättillgängligt i både mobil och dator! Vi ger dig koll. Skolkoll.

Är du skolledare eller pedagog och nyfiken på hur Skolkollen fungerar?

Skolkollen är en fantastisk medborgartjänst som ger er möjlighet att bli än mer tillgängliga för föräldrar och elever utan extra arbete. All information uppdateras automatiskt vilket gör att er profil alltid är aktuell. Vill ni ta kontroll över vilken information som presenteras i er skolprofil? Då får ni alla möjligheter att berätta hur ni arbetar, visa upp era goda resultat och vad som är fördelarna med just er skola, för både föräldrar, elever och potentiella medarbetare. Allt ni behöver göra är att uppgradera till Skolkollen Premium!