FridasroskolanKommunal Grundskola (F - 6)

0413-62346 Gårdsåkra 10 B 24164 Eslöv (Eslöv kommun)
 Blogg

Det finns inga blogginlägg

 Matsedel

måndag 16 september

Ost och skinksås serveras med pasta
Krämig tomatsås serveras med pasta (Vegetariskt)

Hela veckan
 Skolpresentation

Det finns ingen skolbeskrivning

 Fridasroskolan i siffror
350 elever på
skolan
13,0 elever per
lärare
86,6% lärare med
behörighet
Under 2018 gick det 350 elever på skolan jämfört med föregående år 2017 då antal elever uppgick till 360 st. Av de lärare som arbetade på skolan under 2018 var 86.6% behöriga. Motsvarande siffra under 2017 uppgick till 81.2% vilket innebär en ökning med 5.4 procentenheter. Antalet elever per lärare minskade från 16.9 (lärartäthet: 5.91 lärare per 100 elever) till 13.0 (lärartäthet: 7.69 lärare per 100 elever) under 2018. 74.5% av skolans sjätteklassare uppnådde kunskapskravet under 2018.

Den statistik som vi får från Skolverket är uppdelad i olika skolenheter. Vi har dock valt att slå samman och visa den samlade statistiken för respektive skola på ett och samma ställe då vi anser att det gör det mer lättöverskådligt för elever, föräldrar och lärare.

All statistik på Skolkollen hämtas från Skolverket och SCBSe mer statistik
 Skolfakta
Fridasroskolan är en kommunal grundskola inom Eslöv kommun som erbjuder årskurserna F - 6. Skolan är belägen på Gårdsåkra 10 B i Eslöv. Visa alla förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Eslöv kommun.
Hur funkar Skolkollen?

Välkommen till Skolkollen

Så tar du kontrollen över din skola

Ändra uppgifter om skolan

Lägg till kalenderevent

Logga in på skolkollen Premium

Intro skolkollen Premium

Byte av profilbild och bakgrundsbild

Bjud in en användare till din skolkollen-sida

Vad är Skolkollen?

Skolkollen är en medborgartjänst för snabb, samlad och garanterat aktuell information om din eller ditt barns skola. Här hittar du bland annat lovdagar, länkar till frånvarorapportering, matsedel och kontaktuppgifter till skolans personal. All information du behöver på ett ställe, lättillgängligt i både mobil och dator! Vi ger dig koll. Skolkoll.

Är du skolledare eller pedagog och nyfiken på hur Skolkollen fungerar?

Skolkollen är en fantastisk medborgartjänst som ger er möjlighet att bli än mer tillgängliga för föräldrar och elever utan extra arbete. All information uppdateras automatiskt vilket gör att er profil alltid är aktuell. Vill ni ta kontroll över vilken information som presenteras i er skolprofil? Då får ni alla möjligheter att berätta hur ni arbetar, visa upp era goda resultat och vad som är fördelarna med just er skola, för både föräldrar, elever och potentiella medarbetare. Allt ni behöver göra är att uppgradera till Skolkollen Premium!