KlockarbergsskolanKommunal Grundskola (F - 9)

0222-515500 Köpingsvägen 11-13 73931 Skinnskatteberg (Skinnskatteberg kommun)
 Blogg

Det finns inga blogginlägg

 Matsedel

tisdag 31 mars

Gott och blandat
Veg: Gott och blandat

Hela veckan
 Skolpresentation

Det finns ingen skolbeskrivning

 Klockarbergsskolan i siffror
394 elever på
skolan
9,6 elever per
lärare
51,2% lärare med
behörighet
67,9% har uppnått
kunskapskravet (åk 9)
Under 2018 gick det 394 elever på skolan jämfört med föregående år 2017 då antal elever uppgick till 393 st. Av de lärare som arbetade på skolan under 2018 var 51.2% behöriga. Motsvarande siffra under 2017 uppgick till 48.1% vilket innebär en ökning med 3.1 procentenheter. Antalet elever per lärare ökade från 14.4 (lärartäthet: 6.94 lärare per 100 elever) till 9.6 (lärartäthet: 10.4 lärare per 100 elever) under 2018. 65.3% av skolans sjätteklassare uppnådde kunskapskravet under 2018. 67.9% av skolans niondeklassare uppnådde kunskapskravet under 2018.

Den statistik som vi får från Skolverket är uppdelad i olika skolenheter. Vi har dock valt att slå samman och visa den samlade statistiken för respektive skola på ett och samma ställe då vi anser att det gör det mer lättöverskådligt för elever, föräldrar och lärare.

All statistik på Skolkollen hämtas från Skolverket och SCBSe mer statistik
 Skolfakta
Klockarbergsskolan är en kommunal grundskola inom Skinnskatteberg kommun som erbjuder årskurserna F - 9. Skolan är belägen på Köpingsvägen 11-13 i Skinnskatteberg. Visa alla förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Skinnskatteberg kommun.
Hur funkar Skolkollen?

Välkommen till Skolkollen

Så tar du kontrollen över din skola

Ändra uppgifter om skolan

Lägg till kalenderevent

Logga in på skolkollen Premium

Intro skolkollen Premium

Byte av profilbild och bakgrundsbild

Bjud in en användare till din skolkollen-sida

Vad är Skolkollen?

Skolkollen är en medborgartjänst för snabb, samlad och garanterat aktuell information om din eller ditt barns skola. Här hittar du bland annat lovdagar, länkar till frånvarorapportering, matsedel och kontaktuppgifter till skolans personal. All information du behöver på ett ställe, lättillgängligt i både mobil och dator! Vi ger dig koll. Skolkoll.

Är du skolledare eller pedagog och nyfiken på hur Skolkollen fungerar?

Skolkollen är en fantastisk medborgartjänst som ger er möjlighet att bli än mer tillgängliga för föräldrar och elever utan extra arbete. All information uppdateras automatiskt vilket gör att er profil alltid är aktuell. Vill ni ta kontroll över vilken information som presenteras i er skolprofil? Då får ni alla möjligheter att berätta hur ni arbetar, visa upp era goda resultat och vad som är fördelarna med just er skola, för både föräldrar, elever och potentiella medarbetare. Allt ni behöver göra är att uppgradera till Skolkollen Premium!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få nyheter om skolvärlden och information om nya funktioner i Skolkollen direkt i din mailbox.Prenumerera på Skolkollens nyhetsbrev