Norrekaskolan Grundskola

010-234567 Norrekavägen 1 545 54 NORREKA (Norreka kommun)
 Kalender

Det finns inga kalenderhändelser

Fler händelser
 Matsedel

Det finns ingen matsedel

 Skolpresentation

På Norrekaskolan får du alltid vara dig själv hela tiden hela tiden

Här uppskattas olikheter eftersom de bidrar till den härliga atmosfären. Eftersom det är en stor liten skola med ett öppet klimat är det enkelt att verkligen lära känna klasskamraterna. Norrekaskolan ligger centralt i Norreka med utsikt över den grönskande parken och sjön. Här jobbar 30 lärare med att ge våra elever de bästa förutsättningarna till lärande genom inspirerande miljöer och arbetsro i klassrummen.

 Norrekaskolan i siffror
236 elever på
skolan
13,2 elever per
lärare
70% lärare med
behörighet
Under 2017 gick det 236 elever på skolan jämfört med föregående år 2016 då antal elever uppgick till 352 st. Av de lärare som arbetade på skolan under 2017 var 70% behöriga. Motsvarande siffra under 2016 uppgick till 60% vilket innebär en ökning med 10 procentenheter. Antalet elever per lärare minskade från 13.3 (lärartäthet: 7.51 lärare per 100 elever) till 13.2 (lärartäthet: 7.57 lärare per 100 elever) under 2017.

Den statistik som vi får från Skolverket är uppdelad i olika skolenheter. Vi har dock valt att slå samman och visa den samlade statistiken för respektive skola på ett och samma ställe då vi anser att det gör det mer lättöverskådligt för elever, föräldrar och lärare.

All statistik på Skolkollen hämtas från Skolverket och SCBSe mer statistik
 Skolfakta
Norrekaskolan är en grundskola inom Norreka kommun som erbjuder årskurserna . Skolan är belägen på Norrekavägen 1 i NORREKA. Visa alla förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Norreka kommun.
Hur funkar Skolkollen?

Välkommen till Skolkollen

Så tar du kontrollen över din skola

Ändra uppgifter om skolan

Lägg till kalenderevent

Logga in på skolkollen Premium

Intro skolkollen Premium

Byte av profilbild och bakgrundsbild

Bjud in en användare till din skolkollen-sida

Vad är Skolkollen?

Skolkollen är en medborgartjänst för snabb, samlad och garanterat aktuell information om din eller ditt barns skola. Här hittar du bland annat lovdagar, länkar till frånvarorapportering, matsedel och kontaktuppgifter till skolans personal. All information du behöver på ett ställe, lättillgängligt i både mobil och dator! Vi ger dig koll. Skolkoll.

Är du skolledare eller pedagog och nyfiken på hur Skolkollen fungerar?

Skolkollen är en fantastisk medborgartjänst som ger er möjlighet att bli än mer tillgängliga för föräldrar och elever utan extra arbete. All information uppdateras automatiskt vilket gör att er profil alltid är aktuell. Vill ni ta kontroll över vilken information som presenteras i er skolprofil? Då får ni alla möjligheter att berätta hur ni arbetar, visa upp era goda resultat och vad som är fördelarna med just er skola, för både föräldrar, elever och potentiella medarbetare. Allt ni behöver göra är att uppgradera till Skolkollen Premium!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få nyheter om skolvärlden och information om nya funktioner i Skolkollen direkt i din mailbox.Prenumerera på Skolkollens nyhetsbrev