British International SchoolEnskild Grundskola (1 - 9)

08-7552375 Östra Valhallavägen 17 18268 Djursholm (Danderyd kommun)
 Blogg

Det finns inga blogginlägg

 Kalender

Det finns inga kalenderhändelser

Fler händelser
 Matsedel

Det finns ingen matsedel

 Skolpresentation

Det finns ingen skolbeskrivning

 British International School i siffror
475 elever på
skolan
7,4 elever per
lärare
?

Andel lärare
med behörighet

Statistik saknas

?

Har uppnått
kunskapskravet (åk 9)

Statistik saknas

Under 2019 gick det 475 elever på skolan jämfört med föregående år 2018 då antal elever uppgick till 437 st. Antalet elever per lärare minskade från 7.9 (lärartäthet: 12.6 lärare per 100 elever) till 7.4 (lärartäthet: 13.5 lärare per 100 elever) under 2019.

Den statistik som vi får från Skolverket är uppdelad i olika skolenheter. Vi har dock valt att slå samman och visa den samlade statistiken för respektive skola på ett och samma ställe då vi anser att det gör det mer lättöverskådligt för elever, föräldrar och lärare.

All statistik på Skolkollen hämtas från Skolverket och SCBSe mer statistik
 Skolfakta
British International School är en enskild grundskola inom Danderyd kommun som erbjuder årskurserna 1 - 9. Skolan är belägen på Östra Valhallavägen 17 i Djursholm. Visa alla förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Danderyd kommun.
Hur funkar Skolkollen?

Välkommen till Skolkollen

Så tar du kontrollen över din skola

Ändra uppgifter om skolan

Lägg till kalenderevent

Logga in på skolkollen Premium

Intro skolkollen Premium

Byte av profilbild och bakgrundsbild

Bjud in en användare till din skolkollen-sida

Vad är Skolkollen?

Skolkollen är en medborgartjänst för snabb, samlad och garanterat aktuell information om din eller ditt barns skola. Här hittar du bland annat lovdagar, länkar till frånvarorapportering, matsedel och kontaktuppgifter till skolans personal. All information du behöver på ett ställe, lättillgängligt i både mobil och dator! Vi ger dig koll. Skolkoll.

Är du skolledare eller pedagog och nyfiken på hur Skolkollen fungerar?

Skolkollen är en fantastisk medborgartjänst som ger er möjlighet att bli än mer tillgängliga för föräldrar och elever utan extra arbete. All information uppdateras automatiskt vilket gör att er profil alltid är aktuell. Vill ni ta kontroll över vilken information som presenteras i er skolprofil? Då får ni alla möjligheter att berätta hur ni arbetar, visa upp era goda resultat och vad som är fördelarna med just er skola, för både föräldrar, elever och potentiella medarbetare. Allt ni behöver göra är att uppgradera till Skolkollen Premium!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få nyheter om skolvärlden och information om nya funktioner i Skolkollen direkt i din mailbox.Prenumerera på Skolkollens nyhetsbrev