Blogg

Det finns inga blogginlägg

 Matsedel

måndag 27 januari

Pasta med ost och skinksås, ketchup
Pasta med grönsakssås

Hela veckan
 Skolpresentation

Det finns ingen skolbeskrivning

 Emanuelskolan i siffror
473 elever på
skolan
12,2 elever per
lärare
53,4% lärare med
behörighet
83,3% har uppnått
kunskapskravet (åk 9)
Under 2018 gick det 473 elever på skolan jämfört med föregående år 2017 då antal elever uppgick till 509 st. Av de lärare som arbetade på skolan under 2018 var 53.4% behöriga. Motsvarande siffra under 2017 uppgick till 43.7% vilket innebär en ökning med 9.7 procentenheter. Antalet elever per lärare minskade från 12.9 (lärartäthet: 7.75 lärare per 100 elever) till 12.2 (lärartäthet: 8.19 lärare per 100 elever) under 2018. 66.7% av skolans sjätteklassare uppnådde kunskapskravet under 2018. 83.3% av skolans niondeklassare uppnådde kunskapskravet under 2018.

Den statistik som vi får från Skolverket är uppdelad i olika skolenheter. Vi har dock valt att slå samman och visa den samlade statistiken för respektive skola på ett och samma ställe då vi anser att det gör det mer lättöverskådligt för elever, föräldrar och lärare.

All statistik på Skolkollen hämtas från Skolverket och SCBSe mer statistik
 Skolfakta
Emanuelskolan är en kommunal grundskola inom Sjöbo kommun som erbjuder årskurserna F - 9. Skolan är belägen på Domaregatan 1 i Sjöbo. Visa alla förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Sjöbo kommun.
Hur funkar Skolkollen?

Välkommen till Skolkollen

Så tar du kontrollen över din skola

Ändra uppgifter om skolan

Lägg till kalenderevent

Logga in på skolkollen Premium

Intro skolkollen Premium

Byte av profilbild och bakgrundsbild

Bjud in en användare till din skolkollen-sida

Vad är Skolkollen?

Skolkollen är en medborgartjänst för snabb, samlad och garanterat aktuell information om din eller ditt barns skola. Här hittar du bland annat lovdagar, länkar till frånvarorapportering, matsedel och kontaktuppgifter till skolans personal. All information du behöver på ett ställe, lättillgängligt i både mobil och dator! Vi ger dig koll. Skolkoll.

Är du skolledare eller pedagog och nyfiken på hur Skolkollen fungerar?

Skolkollen är en fantastisk medborgartjänst som ger er möjlighet att bli än mer tillgängliga för föräldrar och elever utan extra arbete. All information uppdateras automatiskt vilket gör att er profil alltid är aktuell. Vill ni ta kontroll över vilken information som presenteras i er skolprofil? Då får ni alla möjligheter att berätta hur ni arbetar, visa upp era goda resultat och vad som är fördelarna med just er skola, för både föräldrar, elever och potentiella medarbetare. Allt ni behöver göra är att uppgradera till Skolkollen Premium!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få nyheter om skolvärlden och information om nya funktioner i Skolkollen direkt i din mailbox.Prenumerera på Skolkollens nyhetsbrev