Kyrkbacksskolan 6-9Kommunal Grundskola (F - 9)

0580-80500 Myrbogatan 71435 Kopparberg (Ljusnarsberg kommun)
 Blogg

Det finns inga blogginlägg

 Kalender

Det finns inga kalenderhändelser

Fler händelser
 Matsedel

Det finns ingen matsedel

 Skolpresentation

Det finns ingen skolbeskrivning

 Kyrkbacksskolan 6-9 i siffror
378 elever på
skolan
9,4 elever per
lärare
55,2% lärare med
behörighet
?

Har uppnått
kunskapskravet (åk 9)

Statistik saknas

Under 2019 gick det 378 elever på skolan. Av de lärare som arbetade på skolan under 2019 var 55.2% behöriga. Antalet elever per lärare under 2019 uppgick till 9.4 (lärartäthet: 10.6 lärare per 100 elever).

Den statistik som vi får från Skolverket är uppdelad i olika skolenheter. Vi har dock valt att slå samman och visa den samlade statistiken för respektive skola på ett och samma ställe då vi anser att det gör det mer lättöverskådligt för elever, föräldrar och lärare.

All statistik på Skolkollen hämtas från Skolverket och SCBSe mer statistik
 Skolfakta
Kyrkbacksskolan 6-9 är en kommunal grundskola inom Ljusnarsberg kommun som erbjuder årskurserna F - 9. Skolan är belägen på Myrbogatan i Kopparberg. Visa alla förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Ljusnarsberg kommun.
Hur funkar Skolkollen?

Välkommen till Skolkollen

Så tar du kontrollen över din skola

Ändra uppgifter om skolan

Lägg till kalenderevent

Logga in på skolkollen Premium

Intro skolkollen Premium

Byte av profilbild och bakgrundsbild

Bjud in en användare till din skolkollen-sida

Vad är Skolkollen?

Skolkollen är en medborgartjänst för snabb, samlad och garanterat aktuell information om din eller ditt barns skola. Här hittar du bland annat lovdagar, länkar till frånvarorapportering, matsedel och kontaktuppgifter till skolans personal. All information du behöver på ett ställe, lättillgängligt i både mobil och dator! Vi ger dig koll. Skolkoll.

Är du skolledare eller pedagog och nyfiken på hur Skolkollen fungerar?

Skolkollen är en fantastisk medborgartjänst som ger er möjlighet att bli än mer tillgängliga för föräldrar och elever utan extra arbete. All information uppdateras automatiskt vilket gör att er profil alltid är aktuell. Vill ni ta kontroll över vilken information som presenteras i er skolprofil? Då får ni alla möjligheter att berätta hur ni arbetar, visa upp era goda resultat och vad som är fördelarna med just er skola, för både föräldrar, elever och potentiella medarbetare. Allt ni behöver göra är att uppgradera till Skolkollen Premium!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få nyheter om skolvärlden och information om nya funktioner i Skolkollen direkt i din mailbox.Prenumerera på Skolkollens nyhetsbrev