Blogg

Det finns inga blogginlägg

 Matsedel

Det finns ingen matsedel

 Skolpresentation

Det finns ingen skolbeskrivning

 Jämtlands Gymn, Åre 2 i siffror
340 elever på
skolan
91,5% har slutfört
med examen
14,8 är genomsnittlig
betygspoäng
Under 2018 gick det 340 elever på skolan (varav 91.5% slutförde med examen) jämfört med föregående år (2017) då antal elever uppgick till 371 st. Den genomsnittliga betygspoängen ökade från 14.5 till 14.8. Andelen elever på skolan som tog examen med grundläggande behörighet ökade samtidigt från 81.1% till 81.2%. Andelen lärare på skolan med behörighet var 41.6% år 2018 jämfört med 2017 då 32.1% var behöriga.

Den statistik som vi får från Skolverket är uppdelad i olika skolenheter. Vi har dock valt att slå samman och visa den samlade statistiken för respektive skola på ett och samma ställe då vi anser att det gör det mer lättöverskådligt för elever, föräldrar och lärare.

All statistik på Skolkollen hämtas från Skolverket och SCBSe mer statistik
 Skolfakta
Jämtlands Gymn, Åre 2 är en kommunal gymnasieskola i Åre kommun som erbjuder programmen Barn- och fritidsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Fordons- och transportprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionsprogram, Naturvetenskapsprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Läs gärna mer om programmen på Skolverkets webbplats. Skolan är belägen på Norra vägen 14 i Järpen. Visa alla förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Åre kommun.
Hur funkar Skolkollen?

Välkommen till Skolkollen

Så tar du kontrollen över din skola

Ändra uppgifter om skolan

Lägg till kalenderevent

Logga in på skolkollen Premium

Intro skolkollen Premium

Byte av profilbild och bakgrundsbild

Bjud in en användare till din skolkollen-sida

Vad är Skolkollen?

Skolkollen är en medborgartjänst för snabb, samlad och garanterat aktuell information om din eller ditt barns skola. Här hittar du bland annat lovdagar, länkar till frånvarorapportering, matsedel och kontaktuppgifter till skolans personal. All information du behöver på ett ställe, lättillgängligt i både mobil och dator! Vi ger dig koll. Skolkoll.

Är du skolledare eller pedagog och nyfiken på hur Skolkollen fungerar?

Skolkollen är en fantastisk medborgartjänst som ger er möjlighet att bli än mer tillgängliga för föräldrar och elever utan extra arbete. All information uppdateras automatiskt vilket gör att er profil alltid är aktuell. Vill ni ta kontroll över vilken information som presenteras i er skolprofil? Då får ni alla möjligheter att berätta hur ni arbetar, visa upp era goda resultat och vad som är fördelarna med just er skola, för både föräldrar, elever och potentiella medarbetare. Allt ni behöver göra är att uppgradera till Skolkollen Premium!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få nyheter om skolvärlden och information om nya funktioner i Skolkollen direkt i din mailbox.Prenumerera på Skolkollens nyhetsbrev